Manieren om te helpen

Oproep Donateursactie

Alle Zielen zoekt zielsverwanten


Door de vele positieve reacties van afgelopen jaren, zijn we aan de slag gegaan om deze derde editie van Alle Zielen te realiseren.


We zoeken donateurs om dit mede mogelijk te maken. Met 25 euro ondersteun je dit hartverwarmende programma. 


Wil je ons steunen, vul dan je gegevens in en stuur de mail naar: allezielen2020@gmail.com 

Je ontvangt dan een betaalverzoek via email. En we plaatsen je op de gastenlijst zodat je op 31 oktober geen entree hoeft te betalen.


[voornaam] [ tussenvoegsel] [achternaam]

[straat[ [ huisnummer]

[postcode] [plaats]


[mailadres]


Hartelijk dank 

PS  We gebruiken deze info alleen voor Alle Zielen 2020

Mee Maken

Kunstenaar Marianne van Heeswijk gaat tijdens Alle Zielen een 'Memorial Spiral' maken in de Abdijkerk. Je bent van harte uitgenodigd om samen met haar deze kringen van kledingstukken en atributen op de grond te maken.

 

Breng op zaterdag 31 oktober een kledingstuk mee wat je dierbaar is. Het mag van een overledene zijn geweest maar het mag ook iets zijn wat je aan hem of haar doet denken. Het kan iets van textiel zijn maar het mag bijvoorbeeld ook een hoed, tas of knuffel zijn. Je kunt het kledingstuk of attribuut ook van te voren, vanaf 22 september inleveren bij de Coöp op Plein 1969 13 in Heeswijk. Op 31 oktober zal je bijdrage dan onderdeel worden van de installatie. Als je na afloop je kledingstuk/attribuut weer mee naar huis wilt nemen kan dat. Alle kledingstukken of attributen die niet worden opgehaald worden na afloop bij Kringloop Bernheze ingeleverd.

 

https://www.villavanheeswijk.nl/

 

https://youtu.be/-T1dWvfqfRw

  • Facebook
  • Instagram

©2019 door stichting dertien hectare. Met trots gemaakt met Wix.com