top of page
Verenigingen on stage.jpg

Verenigingen on Stage

Opleidingsorkest

Wij zijn ‘de jeugd leden’ van Muziekvereniging Servaes uit Dinther en Kon. Fanfare St. Willibrord uit Heeswijk. Voor speciale gelegenheden en concerten treden wij steeds vaker gezamenlijk op. We hebben hierdoor een mooie groep van ongeveer 25 leden. De meeste leden zijn nog bezig met de opleiding en worden ondersteund door de ‘oudere’ ervaren leden van beide verenigingen. Muziekvereniging Servaes bereikt over 7 jaar hun 100 jarig bestaan en de Kon. Fanfare heeft dit jaar hun 200 jarig bestaan. Beide verenigingen zijn niet meer weg te denken binnen de gemeenschap van Heeswijk-Dinther. Bij alle bijzondere gebeurtenissen zijn één van beide of allebei aanwezig om de muzikale ondersteuning te geven. De jeugd heeft de toekomst en hoe mooi is het dan om bij deze bijzondere en voor vele dierbare dag, de jeugd hun mooie klanken te laten horen. Muziek verbindt in mooie momenten, maar zeker ook in verdrietige momenten. Wij hopen dat we een steun kunnen zijn voor de mensen die op deze dag een dierbare herdenken en in hun hart in leven houden. 

 

Jesus Christ Super Star

In het voorjaar stonden Luc, Kim en George in natuurtheater De Kersouwe, met de
Rockopera Jesus Christ Superstar.
Vandaag hopen ze u opnieuw te beroeren met enkele van de iconische liedjes die door hun vertolkt werden.Kom meezingen of in stilte genieten.

Muchoss Koor

Tijdens Alle Zielen, waarop we onze geliefden herdenken, creëert Muchoss een bijzondere sfeer vol emotie en troost. Met hun zorgvuldig gekozen repertoire, bestaande uit zowel ingetogen ballades als krachtige nummers, nemen ze de luisteraars mee op een emotionele reis door herinneringen en verlies.

Een optreden van Muchoss in de Abdij van Heeswijk tijdens Alle Zielen is een ontroerende ervaring die doordringt tot in de harten van het publiek. Met hun prachtige stemmen weten zij een moment van troost en verbondenheid te creëren.

 

La Orféon

Zang en muziek verbindt. Het is een taal die iedereen spreekt, ongeacht achtergrond of nationaliteit. Soms zegt muziek dan ook meer dan woorden.

La Orféon probeert die snaar te raken bij het publiek. Andersom kan het publiek ons ook raken.  Door de muziek kunnen we elkaar ontmoeten en troosten... en genieten. Het is een mooie ervaring om deel uit te maken van zo’n groep, waar iedereen zichzelf kan zijn en toch één kan zijn met anderen.

bottom of page