top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverEsther Mollema

Esther over Alle Zielen

Bijgewerkt op: 5 jun. 2023
Esther Mollema is lid van de projectgroep.

Tijdens de eerste editie van Alle Zielen, werd ik enorm geraakt door de voor mij nieuwe manier van geliefden die we missen te herdenken. Buiten religieuze kaders, wat bood dat voor mij mooie, nieuwe en hartverwarmende mogelijkheden. Toen ik later de vraag kreeg of ik een steentje bij zou willen dragen als lid van de projectgroep, hoefde ik daar niet lang over na te denken. Ondertussen draai ik al een altijd jaren mee als lid van de werkgroep. Mijn taak ligt vooral in het stuk van communicatie en PR. Achter de schermen wordt er al maanden hard gewerkt aan de volgende editie. Beetje bij beetje mag ik jullie steeds meer prijsgeven over de inhoud hiervan. Het belooft weer een sfeervolle editie te worden, die hopelijk veel mensen veel moois en waardevols gaat brengen.


15 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page