top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverEsther Mollema

Zielsverwanten gezocht!

Bijgewerkt op: 11 sep. 2023We zijn alweer druk bezig om de vierde editie van Alle Zielen vorm te geven. Die vindt plaats op zaterdag 28 oktober op het terrein van de Abdij van Berne in Heeswijk-Dinther. Met muziek, kunst en theater reiken kunstenaars een vorm aan waarmee we degenen die gemist worden kunnen herdenken. Ook is er ruimte om op creatieve wijze uiting te geven aan je gevoelens. Alle Zielen geeft het gemis van geliefden een plek in je leven.

Omarm jij dit evenement, word dan zielsverwant. Met 25 euro ondersteun je dit hartverwarmende programma. Je ontvangt hiervoor een toegangsbewijs en een set bijzondere condoleancekaarten, speciaal voor Alle Zielen door kunstenaar Miesjel van Gerwen gemaakt. En je ontvangt eeuwige dank!

Wil je zielsverwant worden? Mail dan je naam, woonadres en mailadres aan allezielensecretariaat@gmail.com Je ontvangt dan een betaalverzoek via email. En we plaatsen je op de gastenlijst zodat je op 28 oktober geen entree betaalt. Mocht je een extra gift willen doen, geef dit dan in je mail aan.

Hartelijk dank!


1 weergave

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page