top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverEsther Mollema

Ardith over Alle Zielen

Bijgewerkt op: 20 jul. 2023

Ardith Manders is lid van de projectgroep.


Ik ben sinds enige jaren betrokken bij de organisatie van Alle Zielen. Ik houd me vooral bezig met de communicatie en PR rondom dit evenement. Alle Zielen is een hele mooie en eigentijdse manier om geliefden, die gemist worden, te herdenken. Ik wil graag mijn steentje bijdragen om bezoekers van Alle Zielen deze bijzondere ervaring te laten meemaken. Een uniek evenement creëren op een prachtig terrein bij Abdij van Berne waar mensen door middel van kunstuitingen in allerlei vormen kunnen herdenken en elkaar ontmoeten. Ik vind het fijn als bezoekers na afloop aangeven dat ze een fijne en zinvolle avond hebben beleefd. Daar doe je het tenslotte voor.13 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page